Hjarbæk Fjord Camping

Adresse: Hulager 2 Hjarbæk Løgstrup, 8831 Løgstrup (Vis kort)
Område: Løgstrup

Campingplads | På Hjarbæk Fjord Camping er der fred og ro, god stemning og campinghygge for alle. Der er flere vandrestier i forbindelse med campingpladsen og der er rig mulighed for aktiv ferie, se mere under oplevelser. Midtjylland byder på masser af muligheder for udflugter uanset om I er til natur, fysiske oplevelser eller kunst og kultur.
Besøg os her i det skønne Midtjylland 14 km fra Viborg og 22 km fra Skive i den sydlige del af Limfjorden. Her finder du skønne panorama pladser med udsigt over Hjarbæk Fjord og masser af sjov for børn.

Hjarbæk Fjord Camping har en enestående beliggenhed i et kuperet terræn, hvor en stor del af pladsen er opdelt i terrasser med en fantastisk udsigt over fjorden. Der er mange pladser med gode læforhold. Vi stræber altid efter, at I får en plads efter jeres behov.
Ta' hunden med på camping.
Når familien tager på camping skal hunden selvfølgelig med. På Hjarbæk Fjord Camping kan I holde ferie på en hundevenlig campingplads.
Jeres hund er velkommen over hele campingpladsen dog ikke i servicebygningerne og poolen, der er selvfølgelig kroge, så hunden kan vente på jer udenfor. Der må medbringes hund i hytte 3 og 4.

Lignende overnatning

Campinggården

Meget hyggeligt ældre stuehus med plads til 6 personer

Ertebølle Strand Camping

Pladsen tilbyder faciliteter med ordnede forhold. Swimmingpool med børnebassin, samt solvogne og rushebane. Stor legeplads med mange redskaber til utallige timers aktivitet for aktive børn

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser