Dueodde Familiecamping & Hostel (værelser)

Adresse: Skrokkegrdsv. 17 Dueodde, 3730 Nexö
(Vis kort)
Område: Dueodde
Karakter: 75% (3 af 4 Anbefal) (1 Vurdering)

Vandrerhjem | Dueodde Familiecamping & Hostel ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Pladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter. Vandrerhjemmet har dejlige familieværelser med eget bad og toilet.

Dueodde Familiecamping & Hostelt har værelser af god standard med eget bad og toilet og mange værelser har egen indgang. Der er køkken, opholdsrum, TV-stue, terrasse, vaskemaskine og tørretumbler, legeplads og en stor have til rådighed for alle gæster. I køkkenet findes køkkenudstyr, men ingen porcelæn. Ved receptionen findes et mini-marked med alle daglige fornødenheder. Café og svømmehal med sauna er til rådighed mod betaling. FREE WiFi.
Morgenmad kan kun bestilles i perioden 1. juli til og med 31. august, uden for denne periode kan der købes morgenbrød i butikken.

”Stille og roligt hostel, med fine fællesarealer. Der var det der skulle være på værelset. Sød betjening. Et godt sted, når formålet med værelset blot er til at sove i. Stranden var dejlig tæt på.”

Anbefalet af AN
Danmark Danmark (sø 06 aug 2017)

Karakter 75%

(3 af 4 Anbefal)
Total oplevelse 3,5 of 5

Faciliteter og services

  • Generelle faciliteter
    Babyseng tilgængelig Campingplads Tæt på naturen Cykeludlejning Færge Morgenmad Gratis Wi-Fi Indendørs svømmebassin Legeplads

Kontaktoplysninger

  • Telefon nummer
    45 20146849
  • Telefon nummer (booking)
    45 20146849

Lignende overnatning

Dueodde Familiecamping & Hostel (lejlighed)

Dueodde Familiecamping & Hostel ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Pladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal, Café og moderne faciliteter.

Nexø Hostel

Flot og helt nyrenoveret stor ejendom indrettet i en tidligere møbelfabrik centralt men roligt beliggende i udkanten af Nexø by.

Nexø Camping

Med unik udsigt ud over Østersøen, indsejlingen til Nexø Havn, er Nexø Camping den eneste campingplads på Bornholm som ligger helt ud til vandkanten. Nyd Deres ferie ved havet, Stenbruds søerne, skov og eng.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser