Nexø Camping

Adresse: Stensbrudsvej 26, 3730 Nexø  Vis kort
Område: Nexø

Campingplads | Med unik udsigt ud over Østersøen, indsejlingen til Nexø Havn, er Nexø Camping den eneste campingplads på Bornholm som ligger helt ud til vandkanten. Nyd Deres ferie ved havet, Stenbruds søerne, skov og eng.

Bademulighed i en af Stenbruds søerne, ved Halleklippen få hundrede meter fra pladsen, eller sandstrandene syd for Nexø. Sports fiskeri fra campingpladsen, klipperne, i søerne, Put-and-Take, kutter og Nexø Havn. Pladsen ligger indenfor byzonen. Nabo til Nexø gamle Røgeri, gå afstand til havn, centrum med forretninger - og 3 supermarkeder der har åben alle ugens dage.

Faciliteter og services

  • Generelle faciliteter
    Campingplads By Tæt på naturen Cykeludlejning Morgenmad Husdyr tilladt Legeplads

Kontaktoplysninger

  • Telefon nummer
    +45 56492721

Lignende overnatning

Nexø Hostel

Flot og helt nyrenoveret stor ejendom indrettet i en tidligere møbelfabrik centralt men roligt beliggende i udkanten af Nexø by.

Dueodde Familiecamping & Hostel (værelser)

Dueodde Familiecamping & Hostel ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Pladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter. Vandrerhjemmet har dejlige familieværelser med eget bad og toilet.

Dueodde Familiecamping & Hostel

Campingpladsen ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Campingpladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser