Falster Familiecamping

Adresse: Tværmosevej 2, Bregninge, 4871 Horbelev (Vis kort)
Område: Horbelev

Campingplads | Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

På pladsen er der swimmingpool, hoppepude, trampoliner, legeplads, hundeløbegård, kaniner mm. Pladsen er det ideelle udgangspunkt for vandre- eller cykelture, lystfiskeri og golf. Nærområdet er, foruden den særprægede smukke natur, spækket med små gallerier, museer og andre seværdigheder. Det tager ca. 45 min at gå til vandet, gennem fortidsmindeskoven. Man kan også vælge, at køre de 3 km. til Hesnæs strand, som er helt stenfri. Her ligger også en lille havn med en skøn fiskebutik.

Hele pladsen er omringet af høje træer. Dermed skabes der gode læforhold på hele pladsen. Pladsen er opdelt i store enhedspladser (90-150m2), med 4 enheder pr bås. Dette giver en enorm god ro ved enhederne, da det dermed kun er campisterne i samme bås som kommer kørende forbi forteltet. Alle båse er "indhegnet" med store hække som giver yderligere læ i båsene og ved selve enheden.

Trådløst internet på hele pladsen, mod betaling.
Det er gratis at medtage hund på campingpladsen.
Alle priser er inkl. miljøafgifter.

Camping kort er ikke inkluderet i prisen.
Campingkort er obligatorisk og kan købes ved ankomst.

Kontaktoplysninger

  • Telefon nummer
    45 54445219

Lignende overnatning

Falster Familiecamping hytte ferie

Hold ferie, lej en hytte alle hytte priser er inkl. strøm

Ulslev StrandCamping

Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Nysted Strand Camping og Hytteby

Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser