Ulslev StrandCamping

Adresse: Strandvejen 3, 4872 Idestrup (Vis kort)
Område: Idestrup

Campingplads | Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Stranden er et naturligt samlingspunkt og aktiviteterne spænder lige fra solbadning og afslapning til windsurfing og beachvolley. Hvis vejr og vind er til det, er der mulighed for om aftenen at lave hyggeligt bål på stranden.

Børnene har en stor plads i vore hjerter, og herfor har vi indrettet et 6.000 m2 stort aktivitetsområde, hvor du kan spille fodbold, volleyball, basket, hockey eller blot slappe af med vennerne. For de mindste har vi centralt på pladsen en stor velassorteret legeplads, som kan overvåges fra terrassen ved caféen. Her finder i også vores mini-golfbane. Vi har også 5 mooncars til udlejning; de er altid et stort hit.

Priserne er inklusiv miljøafgifter.
Der er internet på pladsen som kan benyttes mod betaling af gebyr.

Camping kort er ikke inkluderet i prisen.
Campingkort er obligatorisk og kan købes ved ankomst.

Kontaktoplysninger

  • Telefon nummer
    45 54148350
  • Telefon nummer (booking)
    45 54148350

Lignende overnatning

Falster Familiecamping hytte ferie

Hold ferie, lej en hytte alle hytte priser er inkl. strøm

Falster Familiecamping

Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

Nysted Strand Camping og Hytteby

Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser