Feldberg Familie Camping Hytteferie

Adresse: Kirkevejen 3-5, Rindby, 6720 Fanø  Vis kort
Område:

Hytte | 31 hytter i 10 forskellige størrelser og indretninger, hvor de mindste er enkelt indrettede 1-rums hytter på ca. 10 m2 og de største er på 25 m2 med eget badeværelse. 2 stk. ferielejligheder på 46m2 og 100 m2.

På campingpladsen kan vi tilbyde. Fanøs største udendørs legeland. Ekstra legeplads for de mindre børn. 18 hullers Pirat Minigolfbane med kunstgræs. Udendørs fitnessområde. Boldbane med fodboldmål og håndboldmål. Dværggeder og kaniner. Mulighed for indendørs boldspil i hal eksempelvis bordtennis og hockey.

Faciliteter og services

  • Generelle faciliteter
    Campingplads Husdyr tilladt Legeplads

Kontaktoplysninger

  • Telefon nummer
    45 75163680
  • Telefon nummer (booking)
    45 75163680

Lignende overnatning

Feldberg Familie Camping

Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.

Rødgaard Camping

Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.

Rødgaard Camping hytteferie

Rødgaard Camping tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne køkken, bade- og toiletforhold. Mange aktiviteter for børn. I højsæsonen: Restaurant og lille bageri Vi udlejer hytter og værelser.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

De bedste tilbud lige nu