Ertebølle Strand Camping

Adresse: Ertebøllevej 40 - 42, 9640 Farsø (Vis kort)
Område: Farsø

Campingplads | Pladsen tilbyder faciliteter med ordnede forhold. Swimmingpool med børnebassin, samt solvogne og rushebane. Stor legeplads med mange redskaber til utallige timers aktivitet for aktive børn

Oplev det dejlige Danmark, den rene natur, ude hvor vinden er frisk, oplev mågerne flyver på vinden fra klinterne, mens Limfjordens bølger ligner 1000 spejle i solens reflekser. Viben, Gråsælen og Malkekøerne bor i kvarteret og nyder stilheden og roen i deres fredfulde liv. Odderen er også flyttet hertil.

Lignende overnatning

Campinggården

Meget hyggeligt ældre stuehus med plads til 6 personer

Hjarbæk Fjord Camping

På Hjarbæk Fjord Camping er der fred og ro, god stemning og campinghygge for alle. Der er flere vandrestier i forbindelse med campingpladsen og der er rig mulighed for aktiv ferie, se mere under oplevelser. Midtjylland byder på masser af muligheder for udflugter uanset om I er til natur, fysiske oplevelser eller kunst og kultur. Besøg os her i det skønne Midtjylland 14 km fra Viborg og 22 km fra Skive i den sydlige del af Limfjorden. Her finder du skønne panorama pladser med udsigt over Hjarbæk Fjord og masser af sjov for børn.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser