Tornby Strand Camping

Adresse: Strandvejen 13 Hirtshals, 9850 Hirtshals (Vis kort)
Område: Hirtshals

Campingplads | Tornby Strand Camping er campingpladsen der danner rammerne for den perfekte ferie for hele familien i Nordjylland. Alle muligheder for naturelskere i de rolige og idylliske omgivelser. Få minutters gang til Vesterhavet og den dejlig sand strand.

Stranden har livredder i sommerperioden og blå flag. Campingpladsen ligger perfekt i Nordjylland, med kort afstand til attraktioner, dejlige spisesteder, Hirtshals og Skagen.

Pladsen tilbyder indendørs svømmepool, med babybad og boblezone, indendørs legerum. Udendørs opvarmede pool med børne bassin. Der er en stor legeplads med bla. to store hoppepuder, og stor og flot legestativ. På pladsen findes der minigolf, købmand, møntvask samt trådløst internet på ca. 90% af pladsen. Besøg denne campingplads i Nordjylland hvis ferien går nord på.

Vi har plads til ca. 400 campingenheder og vi udlejer hytter, campingvogne og værelser. Børnene kan møde vores populære maskot Trampe.

Mulighed for check in til kl. 23,00 i højsæson og 22,00 i lavsæson. Hvis du ankommer senere med færgen er der pladser uden for bommen du kan benytte og checke ind dagen efter.

Kontaktoplysninger

  • Telefon nummer
    45 98977877
  • Telefon nummer (booking)
    45 98977877

Lignende overnatning

Guldager Camping

Guldager camping er en hyggelig familieplads, beliggende i pragtfuld natur tæt ved Saltum strand og midt imellem Blokhus og Løkken. Vores naermeste nabo er naturomraadet "Lille Norge" Området er med sit veludbyggede sti-system oplagt til lange vandre- eller cykelture.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser