Rødgaard Camping hytteferie

Adresse: Kirkevejen 13, Rindby Strand , 6720 Fanø  Vis kort
Område: Fanø

Hytte | Rødgaard Camping tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne køkken, bade- og toiletforhold. Mange aktiviteter for børn. I højsæsonen: Restaurant og lille bageri
Vi udlejer hytter og værelser.

Vores pladser er store med gode læ forhold, som giver mulighed for intimitet og hygge på de enkelte enheder. Pladsens sanitære faciliteter er moderne og opfylder enhver campist’s ønsker.

Vi har gjort meget for at campingferien også skal blive børnenes ferie. Vi har minigolfbane, grillplads til snobrød, indendørs- og udendørs legeplads, trampoliner og hoppepuder i lange baner.

Bliver det for hektisk på legepladsen ligger en af Danmarks mest børnevenlige strande kun 900m væk.

Axel's Kitchen - Restaurant for hele familien! - ligger i forbindelse med Camping Pladsen og holder åbent i højsæsonen. Vi serverer hjemmelavet italienske pizzaer, og tirsdag i juli måned slår vi dørene op for vores populære fiskebuffet – husk altid at bestille bord, da der er rift om pladserne.

Til børn findes der et separat menukort og i forbindelse med Axel ligger et indendørs legeland, så en middag hos os er altid et hit for børnene. Her keder de sig ikke imens mor og far nyder en flaske vin eller en drink fra baren.

Imod forudbestilling kan der spises morgenmad i restauranten eller man kommer forbi og hente friskbagte rundstykker og aviser.

Generel information:
• Campingpladsen er åben fra 09.05.2018 til 24.09.2018
• Check-in fra kl.14:00
• Check-out inden kl.11:00
• Slutrengøring af alle hytter er obligatorisk - Opvask, generel oprydning inde og ude samt rengøring af havemøbler skal dog altid foretages af gæsten. Slutrengøring 300 kr. betales på campingpladsen.

Vi henviser til Rødgaard Camping´s udlejningsregler for Fortrydelsesret og refusion;
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
• Hvis du annullerer mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på DKK. 400,-.
• Hvis du annullerer mindre end 30 dage og mere end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne 50 % af lejemålets samlede pris.
• Hvis du annullerer mindre end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne lejemålets fulde pris.
• Fraflytter lejeren inden udløbet af lejemålet, kan der ikke gøres krav på nogen form for tilbagebetaling.
• Såfremt udlejer genudlejer det lejede indenfor det annullerede lejemåls varighed, vil det derved indvundne beløb med fradrag af det i pkt. 1, nævnte administrationsgebyr blive refunderet.
• Annullering anses at have fundet sted fra det tidspunkt det skriftligt pr. brev eller e-mail er kommet udlejeren i hænde.
• NB! Lejer kan ved eget forsikringsselskab sikre sig mod udgifter i forbindelse med pludselig opstået sygdom, ulykke eller lign.

Kontaktoplysninger

  • Telefon nummer
    45 75163311

Lignende overnatning

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.

Rødgaard Camping

Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.

Feldberg Familie Camping Hytteferie

31 hytter i 10 forskellige størrelser og indretninger, hvor de mindste er enkelt indrettede 1-rums hytter på ca. 10 m2 og de største er på 25 m2 med eget badeværelse. 2 stk. ferielejligheder på 46m2 og 100 m2.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

De bedste tilbud lige nu