Rosenvold Strand Camping udlejning campinvogn

Adresse: Rosenvoldvej 18, 7140 Stouby (Vis kort)
Område: Stouby

Udlejnings campingvogn | Rosenvold Strand Camping, er en campingplads beliggende i et smukt naturområde lige op ad Vejle Fjord. Havnen på den ene side og Rosenvold å på den anden. Her er storslået natur og skov, der er ro og ikke mindst frisk luft.

På Rosenvold Strand Camping er der plads til alle, store som små, som vil nyde glæden ved strand, vand, skov, dyreliv og planteliv, alene eller i fællesskab.

Kom og fang havørreder og andre fisk i fjorden. Har I båd med, har vi slæbested lige ved siden af havnen. Der er også mulighed for leje af båd.
Kite- og vindsurfing er et hit da vi ofte har de rigtige vindforhold, og så er det et eftertragtet område for havkajak.

På pladsen er der en velassorteret kiosk, bade/køkkenfaciliteter, legepladser, grillsteder, fælleshytter, netcafe, udlejnings hytter/campingvogne, stort åbent bur med kaniner og fugle.

Lignende overnatning

Rosenvold Strand Camping

Rosenvold Strand Camping, er en campingplads beliggende i et smukt naturområde lige op ad Vejle Fjord. Havnen på den ene side og Rosenvold å på den anden. Her er storslået natur og skov, der er ro og ikke mindst frisk luft.

Baaring Vig Feriepark - Skovlund Camping

Baaring Vig Feriepark - Skovlund Camping ved Middelfart. Med den smukke havudsigt og flotte natur som nærmeste nabo hører Skovlund Camping til blandt de smukkest beliggende og børne-venlige campingpladser på Fyn.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser